Kim Milyoner Olmak İster'de Duygusal Anlar! Depremzede Yarışmacı Anlattı, Kenan İmirzalıoğlu Gözyaşlarına Boğuldu

TAKİP ET

Hatay'dan Depremzede Aylin Karakuş Kim Milyoner Olmak İster'de!

Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde yürek burkan bir hikaye yaşandı. 6 Şubat depremlerinde enkaz altında kalan ve annesini ve ağabeyini kaybeden Aylin Karakuş, yarışmaya katılarak yaşadıklarını anlattı. Hikayesiyle hem izleyicileri hem de sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nu gözyaşlarına boğan Karakuş, enkazdan sağ kurtulma mücadelesini ve kayıplarının acısını dile getirdi.

"15 Saat Enkaz Altında Kaldım, Annem ve Ağabeyimi Kaybettim"

Ankara'da yaşayan ve deprem nedeniyle Hatay'a ailesini ziyarete giden Karakuş, o geceyi şöyle anlattı:

"O gün Ankara'ya dönecektim, saat 6 civarlarında uçağım vardı. Fakat deprem oldu ve ben de enkaza yakalandım. 15 saat boyunca enkaz altında kaldım. Sonunda erkek kardeşim beni kurtardı. O zamanlar Ceyhan'da okuyordu ve haber alır almaz yanıma yetişti. Fakat annem ve ağabeyim maalesef hayatlarını kaybettiler. Bu olaydan sonra hayatım tamamen değişti. 30 yaşıma nasıl geleceğimi bile bazen sorguluyorum. Ağabeyim 29 yaşındaydı, çok zor bir durum."

"Binamızda 99 Kişi Vefat Etti"

Yaşadığı acı kaybı ve enkazda yaşadıklarını anlatan Karakuş, binadaki can kaybının da altını çizdi:

"Bizim binada 99 kişi hayatını kaybetti. Rönesans Rezidans'ın tam karşısında bulunan Gökkuşağı Apartmanı'ndan bahsediyorum. Bu bina defalarca haberlerde yer aldı fakat ben o haberleri izlemedim. Enkazdan sağ kurtulan sadece 4 kişiydik ve o 4 kişiden biri de babamdı. Aynı enkazda annemi ve ağabeyimi kaybettim. Sol bacağımı da dizüstünden kaybettim. Bu bacak sayesinde hayatta kaldım ve şu an burada sizlerle olabiliyorum. Kaybettiğim sevdiklerime saygılarımı ve sevgilerimi yolluyorum."

Kenan İmirzalıoğlu Gözyaşlarına Boğuldu

Karakuş'un anlattıkları karşısında duygulanan sunucu Kenan İmirzalıoğlu da gözyaşlarını tutamadı. Koltuğundan kalkan İmirzalıoğlu, yarışmacıya sarılarak teselli etmeye çalıştı.

Yarışma Sonucu Ne Oldu?

Aylin Karakuş'un yarışmada ne kadar ilerlediği ve ne kadar para kazandığına dair bilgi verilmemektedir.

Sosyal Medyada Tepkiler

Sosyal medyada ise Aylin Karakuş'un hikayesine birçok kullanıcı tarafından duygusal tepkiler verildi. Kullanıcılar, Karakuş'a başsağlığı dileklerini iletirken, depremzedelere yardım çağrısında bulundular.