İYİ Parti, Ülkücü Şehitler İçin Mevlid-i Şerif Programı Düzenledi

TAKİP ET

Sandıklı İYİ Parti ilçe başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen etkinlikte, ülkücü şehitler için dualar okunarak katılımcılara lokma ikramında bulunuldu. Programa İYİ Parti'nin önemli isimleri ve ülkücü davaya gönül veren vatandaşlar da katıldı.

Katılımcılarla Mevlid-i Şerif Okundu ve Lokma İkram Edildi

Sandıklı İYİ Parti ilçe teşkilatının organize ettiği Mevlid-i Şerif programına, İYİ Parti Sözcüsü Ankara Milletvekili Kürşat Zorlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Konya Milletvekili Ünal Karaman, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Sandıklı Belediye Başkan Adayı Hidayet Şahin ve birçok parti üyesi katıldı. Programda, Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca ülkücü kimlikleriyle bilinen ve bu ideal uğruna canlarını feda eden isimler için dualar okundu. Ardından katılımcılara tatlı ikramı yapıldı.

Ülkücülerin Ölümsüzlüğüne Vurgu

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, program sonunda yaptığı açıklamada ülkücü şehitleri andıklarını ve ülkücülüğün bitmeyeceğine vurgu yaptı. Mısırlıoğlu, ülkede ülkücülüğün her zaman canlı kalacağını ve bu ideal uğruna canını verenlere minnet duyduklarını ifade etti. Ayrıca, parti olarak seçim sürecinde de ülkücü değerlere sahip olduklarını ve bu doğrultuda hizmet verdiklerini belirtti. Son olarak, Sandıklı'nın Tek Ülkücü Belediye Başkan Adayı olan Hidayet Şahin'e başarılar dileyerek konuşmasını sonlandırdı.