İYİ Parti'den Yaylabağı'nda Coşkulu Açılış!

TAKİP ET

İYİ Parti, Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nın koordinasyonunda ilçe ve beldelerde Seçim Koordinasyon Merkezleri açılıyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen Yaylabağı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı büyük bir katılımla gerçekleşti. İYİ Parti Yaylabağı Belediye Başkan adayı Hasan Öztürk'ün konuşması coşkuyla karşılandı.

Miting Havasında Açılış Programı

İYİ Parti heyeti, Yaylabağı Kasabası'nda açtığı Seçim Koordinasyon Merkezi'ne yoğun ilgiyle karşılandı. Program, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun'un da katılımıyla miting havasında geçti. Başkan adayı Öztürk'ün konuşması, sık sık alkış ve sloganlarla kesildi.

5 Yıl Öncesinin Sözleri Unutulmadı

Hasan Öztürk, konuşmasında geçmiş dönemde verilen sözlerin tutulmadığına dikkat çekti. Kasaba için daha iyi bir gelecek vaat eden İYİ Parti adayı, projelerini gerçekleştirmek için kararlı olduklarını vurguladı.

Vatandaşlara Sesleniş

Öztürk, kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, sandık başına gidildiğinde dikkatli olunması gerektiğini belirtti. Herkesin sandığa gitmeden önce 5 dakika düşünerek tercihini yapması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, projelerini hayata geçirerek kasabanın daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.