İYİ Parti'den Çay'da Coşkulu Gövde Gösterisi

TAKİP ET

İYİ Parti, 31 Mart seçimleri öncesinde Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde hareketli bir saha ziyareti gerçekleştirdi. İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu liderliğindeki heyet, bölge halkının yoğun ilgisiyle karşılandı. Heyet, 300 kişilik kalabalıkla ilçe meydanında coşkulu bir yürüyüş gerçekleştirerek adaylarına olan güvenlerini dile getirdi.

Adaylarımıza Güven Tam

İYİ Parti, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Afyonkarahisar İl Teşkilatı, Çay ilçesindeki saha çalışmalarında büyük ilgiyle karşılaşıyor. Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun önderliğindeki heyet, vatandaşların coşkulu katılımıyla karşılanırken, İl Başkanı Mısırlıoğlu, halkın adaylarına olan güvenine vurgu yaptı.

İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Çay halkının yoğun ilgisinden memnuniyet duyduklarını belirterek, şunları söyledi: “Çay ilçemizde sıcak bir karşılama aldık. Esnaf ve vatandaşlarımızla samimi sohbetler gerçekleştirerek onların desteğini talep ettik. İYİ Parti olarak, Afyonkarahisar'daki tüm ilçelere etkin ve güçlü belediyecilik anlayışını taşıyacağız. Bu yolda bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz.”

Saha ziyaretleri ve vatandaşlarla yapılan temaslar, İYİ Parti'nin seçim öncesi Çay ilçesindeki etkinliğini gösteriyor. Parti, adaylarına duyulan güvenin ve halkın desteğinin farkında olarak seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.