İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı: Belediye Halktan ve Esnaftan Kopuk

TAKİP ET

İYİ Parti'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, Gazeteci Hasan Öğünç moderatörlüğünde afyonhaber.com ve afyonkenthaber.com haber sitelerinin canlı yayınına konuk oldu.

Yağcı, kendisini ve belediye başkanlığına adaylığının motivasyonunu izleyicilerle paylaştı. Afyonkarahisar halkının artık göz ardı edilmesine ve yok sayılmasına bir son vermek için yola çıktığını vurguladı.

Alper Yağcı, mevcut belediye yönetiminin halkla kopuk olduğunu ve liyakatsiz kişilerin göreve getirildiğini ifade etti. "Ben yaptım oldu" mantığıyla hareket eden bir yönetimin kabul edilemez olduğunu dile getirdi.

Seçim çalışmaları kapsamında Ambaryolu esnafını ziyaret ettiğini söyleyen Yağcı, mevcut belediye başkanının esnaf ile yeterince istişare etmediğini ve karar alma süreçlerinde şeffaflığın eksik olduğunu belirtti. Kaldırımların genişletilip genişletilmeyeceği konusunda sadece birkaç fikir alındığını ve gerçek bir istişarenin yapılmadığını vurguladı.

Vizyon ve Değişim İhtiyacı

Yağcı, Afyonkarahisar'ın geleceği için daha vizyoner ve halkın nabzını tutan bir yönetim anlayışı gerektiğini savundu. Kentin sorunlarına çözüm üretmek için tecrübeli ve donanımlı bir ekiple çalışacağını ifade etti.

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, halkın taleplerini dikkate alarak şehri daha yaşanabilir bir hale getirmeyi hedefllediğini ifade ettii. Seçim sürecinde katılımcı bir yönetim anlayışını benimseyerek, Afyonkarahisar'ın potansiyelini en üst seviyede kullanmak için çalışacağını vurguladı.

Halkın desteğiyle, şehrin sorunlarına etkili çözümler üretecek olan Yağcı, adaylığının her aşamasında halkın yanında olduğunu belirtti

İYİ Parti'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Alper Yağcı, şehri geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirmek için hazır olduğunu ifade etti ve halkın beklentilerine cevap vermek ve şehri daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için kararlılıkla çalışacağını dile getirdi