İYİ Parti Adayı Yağcı, UGİKAD'a Destek Sözü Verdi: Kadın İstihdamı Önceliğimiz Olacak!

TAKİP ET

İYİ Parti'nin Belediye Başkan adayı Yağcı, seçim kampanyası kapsamında kadın girişimcilerin desteklenmesine yönelik çalışmalara katkı sağlamak amacıyla Uluslararası Girişimci İş Kadınları Derneği'ni (UGİKAD) ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren UGİKAD Başkanı Melike Akkent, derneğin kadın, genç ve engelli girişimcileri destekleyerek sürdürülebilir ulusal ve uluslararası faaliyetlere odaklandığını belirtti. Akkent, UGİKAD'ın bu amaçla aktif olarak çalıştığını vurguladı.

İYİ Parti Belediye Başkan adayı Alper Yağcı ise, kadınların toplumda aktif rol almalarının önemine değinerek, başarılı iş kadınlarının varlığının sevindirici olduğunu ifade etti. Yağcı, "Kadın istihdamına verdiğimiz önemle birlikte şiddetten uzak bir dünya için çalışmalıyız. Belediye başkanı olarak göreve gelmemiz halinde, kadın istihdamını teşvik edecek ve karşılaştıkları engelleri kaldırarak destek olacağız" şeklinde konuştu.

Ziyarete, UGİKAD yönetim kurulu üyesi ve avukat Gönül Ar Güngör de katıldı. İYİ Parti Belediye Başkan adayının sözleri, kadınların toplumdaki yerini güçlendirmeyi hedefleyen politikaların önemini bir kez daha vurguladı.