İsmail Kumartaştı tek aday olarak seçime katılacak

TAKİP ET

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şubesi'nin 7. Olağan Genel Kurulu, 4 Şubat 2024 Pazar günü saat 10.00'da Afyon Korel Otel'de gerçekleştirilecektir. Genel kurulda, şube başkanlığı için İsmail Kumartaştı tek aday olarak tek liste ile seçimlere katılacaktır.

Dernek üyeleri, Afyon Korel Otel'de düzenlenecek genel kurulda, yeni dönem için şube başkanını ve yönetim kurulu üyelerini belirlemek üzere bir araya geleceklerdir.

Genel kurulun açılış saati 10.00 olarak belirlenmiştir. Dernek üyeleri, genel kurulda yapılacak seçimlerde, İsmail Kumartaştı'nın başkanlığında oluşturulan tek liste üzerinden oy kullanacaklardır.

Genel kurulda, derneğin faaliyet raporları, mali raporlar ve gelecek döneme dair hedefler hakkında detaylı bilgilendirmelerin yanı sıra üye katılımı ve görüşleri de değerlendirilecektir.

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şubesi üyeleri, genel kurulda bir araya gelerek dayanışma ve birlik duygularını pekiştirecek, yeni dönem için önemli kararlar alacaklar