İscehisar Hastanesi'nde Yeni Poliklinikler Açıldı

TAKİP ET

İscehisar Karamehmet Devlet Hastanesi, Genel Cerrahi Polikliniği ve Kadın Hastalıkları & Doğum Polikliniği'nin hizmete girmesiyle ilçe sakinlerine daha fazla sağlık hizmeti sunmaya başladı. Bu önemli gelişme, İlçe Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Kundakçı ve Belediye Başkanı Ahmet Şahin tarafından memnuniyetle karşılandı.

İscehisar Karamehmet Devlet Hastanesi, Genel Cerrahi Polikliniği ve Kadın Hastalıkları & Doğum Polikliniği'ni hizmete açarak sağlık hizmetlerini genişletti. Genel Cerrahi Polikliniği'nde Op. Dr. Ahmet Contarlı ve Kadın Hastalıkları & Doğum Polikliniği'nde Op. Dr. Sultan Contarlı, hasta kabulüne devam ediyor.

İscehisar halkının uzun süredir beklediği bu polikliniklerin açılması, birçok hastalığın teşhis ve tedavisinde kritik bir rol oynayacak. İlçe Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Kundakçı, "Hastanemiz bünyesinde Genel Cerrahi Polikliniği ve Kadın Hastalıkları & Doğum Polikliniği'nin açılması nedeniyle İscehisar halkı adına mutluluk duyuyoruz. Sağlık hizmetlerini daha da geliştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Polikliniklerin hastaneye kazandırılmasında Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, AK Parti İscehisar İlçe Başkanı Metin Balaban ve İl Genel Meclis Üyeleri gibi birçok kişinin katkısı oldu. Belediye Başkanı Ahmet Şahin de, hastane ekibinin ve ekipmanının gelişerek daha kaliteli hizmet sunma çabasına teşekkür etti