İş Bankası'ndan Esnafa Muhteşem Teklif! 28 Gün 1,99 TL Komisyon ve %30 İndirim!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne İş Bankası'ndan müjde! Esnaflar için 28 gün boyunca 1,99 TL komisyon oranıyla POS kullanımı, Esnaf Odalarında yapılan ödemelerde %30 indirim ve ilk 3 ay POS kullanım ücreti muafiyeti gibi avantajlar sunan özel bir teklif imzalandı.

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cengiz Üstün, İş Bankası Afyonkarahisar Şube Müdürü Elife Çalış, Şube Müdür Yardımcısı Mete Durgu, Ticari Bankacılık Müdürü Murat Tan ve KOBİ Müdürü Engin Boz'u makamında ağırladı.

Ziyarette, esnafların POS kullanımında önemli avantajlar sağlayacak bir ön antlaşma imzalandı. Anlaşmaya göre, esnaflar:

28 gün boyunca 1,99 TL komisyon oranıyla POS kullanabilecek.

Esnaf Odalarında yapılan 1.000 TL ve üzeri ödemelerde %30 indirim kazanabilecek.

İlk 3 ay boyunca POS kullanım ücreti ödemeyecek.

Ziyarete Esnaf Odası Başkanları da eşlik etti.

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cengiz Üstün, yaptığı açıklamada: "Esnaflarımıza yönelik bu özel teklif için İş Bankası'na teşekkür ederiz. Bu antlaşma ile esnaflarımızın POS kullanım maliyetlerini önemli ölçüde düşürmeyi ve ödemelerde indirim kazanmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Esnaflarımızı bu imkandan faydalanmaya davet ediyoruz." dedi.

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar İş Bankası