İnstagram Nasıl Uzun Video Atılır?

TAKİP ET

En Uzun Reels Kaç Dakika?, Instagram Video Süresi Nasıl Ayarlanır?,İnstagram Nasıl Uzun Video Atılır?, Detaylar yazımızda…

Instagram’da paylaşmak istediğiniz videonun süresi 1 saate yakınsa IGTV paylaşımı yapabilirsiniz. Reels videoları da uzun video paylaşımını kolaylaştırır. Önceki dönemlerde hikaye paylaşma süresi en fazla 15 saniye iken şimdi 60 saniyeye kadar uzun video paylaşabiliyorsunuz.

Videolarınız Instagram etkileşimini artıracak en önemli araçtır. Ancak konularının özgün ve hitap ettiğiniz kitleye uygun olması gerekir. Efekt ve filtrelerden yararlanabilir farklı videoları arka arkaya ekleyerek kısa bir gösteri paylaşabilirsiniz. Profiliniz herkese açık konumdaysa ve etkileşiminiz yüksek ise videonuz keşfet alanına düşecektir. Instagram beğeni satın al seçeneği ile beğenilerinizi artırabilir daha fazla takipçiyi profilinize çekebilirsiniz.

En Uzun Reels Kaç Dakika?

Şuanda reels videolarınızı en fazla 90 saniye olacak şekilde oluşturabilirsiniz. Video ve fotoğrafları ekleyerek görsel bir şölen oluşturmak takipçilerinizin beğeni, izlenme ve yorum yapma ihtimalini artırır. Ne kadar çok etkileşim yaparsanız gönderileriniz keşfet kısmına o kadar hızlı düşecektir. Fenomen olmak için keşfet kısmında yapılan etkileşimlere mutlaka cevap vermeli ve kullanıcılar ile iletişiminizi koparmamalısınız. Etkileşim oranını artırmak için yapılması gerekenler:

Reels videoları paylaşmaya ve hikayenize eklemeye özen gösterin

Yapılan tüm yorumlara cevap verin

Yeterli sayıda ve konuya uygun hashtaglar ekleyin

Gönderilerinizin beğeni sayısını artırmak için beğeni satın al paketlerine Popigram Instagram panelinden ulaşabilir bütçenize uygun olanı güvenle satın alabilirsiniz.

Instagram Video Süresi Nasıl Ayarlanır?

Hikayenize atacağınız videonun süresi için bir ayarlar sekmesi yoktur. En fazla 60 saniyelik videolar çekebilirsiniz. Bu süreyi çekme işlemini bitirerek kısaltmak mümkündür. Paylaşmak istediğiniz video 1 saate yakınsa IGTV’Den yayınlama yapmanız gerekir. Reels videolar 90 saniyeye kadar paylaşım yapmanızı sağlar. Farklı video ve fotoğrafları kombinleyerek görseli dikkat çeken reels videoları takipçi sayınızın artmasına katkı sağlar.

Instagram Hikayeye En Fazla Kaç Saniye Video?

Hikayenize ekleyeceğiniz videonun süresi 60 saniyeye kadar uzatılmıştır. Hikayelerinize yapılan yorumlara cevap vermek, hikayelerinizin beğenilmesi ve izlenmesi etkileşiminizi artırır ve hesabınızın popüler olmasını hızlandırır. Popigram.com adresinde yer alan hikaye izlenme paketleri ve Türk beğeni satın al seçeneğini inceleyerek sizin için uygun olanı seçebilirsiniz.