İnegöl'de Kar Yağışı: Belediye Ekipleri Gece Boyunca Karla Mücadelede

TAKİP ET

İnegöl, uzun bir süredir beklenen kar yağışına nihayet kavuştu. Salı akşamı başlayan kar yağışı özellikle yüksek kesimlerde etkili olurken, İnegöl Belediyesi ekipleri hızla harekete geçti. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gece boyunca kırsal mahallelerde kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Belediye 24 Saat Hazır

İnegöl Belediyesi, karla mücadele çalışmalarını 24 saat boyunca devam ettirmek üzere önlemlerini tamamladı. Ulaşıma kapanan herhangi bir yol bulunmazken, belediye ekipleri tedbir amaçlı olarak bölgelerinde sürekli kontrol sağlıyor. Kış boyunca her bölgeyi farklı ekiplerle takip edecek olan İnegöl Belediyesi, vatandaşların çağrılarına anında müdahale edecek.

Başkan Taban'dan Açıklama

Belediye Başkanı Alper Taban, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Olumsuz bir durum yaşanmaması adına ekiplerimiz karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor ifadelerini kullandı. Başkan Taban, herhangi bir olumsuzluk durumunda vatandaşların 153 Çözüm Merkezi numarasını arayarak bilgi vermesini istedi.

Kar yağışına karşı alınan tedbirlerle İnegöl, kışın olumsuz etkilerinden korunmaya devam ediyor. İnegöl Belediyesi ekipleri, vatandaşların güvenliği ve ulaşımın sağlıklı bir şekilde devam etmesi için gece gündüz demeden çalışmaya devam edecek