Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kararlı Mücadelesi Devam Ediyor: İletişim Başkanı Altun'dan Güçlü Mesaj

TAKİP ET

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınırlar içinde ve dışında terör örgütlerine karşı verdiği kahramanca mücadeleye vurgu yaptı. Altun, kapsamlı hava ve kara harekatlarıyla birçok teröristin etkisiz hale getirildiğini, terör örgütüne ait tesislerin imha edildiğini belirtti.

Silahlı Kuvvetlerin Kararlılığı ve Fedakarlığı

Silahlı Kuvvetlerimizin büyük bir gayret ve fedakarlıkla mücadele ettiğini vurgulayan Altun, sosyal medyada şehitlerle ilgili ve Silahlı Kuvvetlerimizle alakalı doğrulanmamış içeriklerin paylaşılmasının terör örgütlerinin kara propagandasına hizmet ettiğini ifade etti.

Unutulmamalıdır ki terörün bir amacı da dezenformasyon ve kara propaganda faaliyetleriyle milli birliği, bütünlüğü, toplumsal moral ve motivasyonu zayıflatmak ve çökertmektir, diyen Altun, terörle mücadelenin sadece sahada değil, bilinçli ve sorumlu bir şekilde dezenformasyona karşı durarak başarılı olabileceğini belirtti.

Milli Birliğimize Sahip Çıkma Zamanı

İletişim Başkanı, terörle topyekün mücadelede başarının, dezenformasyona karşı bilinçli ve sorumlu bir şekilde hareket etmekten geçtiğini söyledi. Bu noktada tüm vatandaşlardan ve medya kuruluşlarından kahraman Mehmetçiklerimizin mücadelesine destek olmalarını, dezenformasyon içeren içeriklerden uzak durmalarını ve yalnızca resmi açıklamalara itibar etmelerini beklediklerini belirtti.

Altun, mücadelenin son terörist etkisiz hale gelene kadar devam edeceğini vurgulayarak, Her zaman ifade ettiğimiz gibi, milli birliğimize ve bütünlüğümüze kast eden bu kiralık katil sürülerini tamamıyla yok edene kadar, durmayacağız, mücadelemize devam edeceğiz, şeklinde açıklamalarda bulundu.