IGTV Reklamlarıyla Nasıl Para Kazanılabilir?

TAKİP ET

Reels Videodan Nasıl Para Kazanılır?, Instagram Ne kadar Para Kazandırıyor?, IGTV Reklam Veriliyor Mu?, IGTV Reklamlarıyla Nasıl Para Kazanılabilir?, Detaylar yazımızda…

IGTV Instagram üzerinde uzun ve detaylı video paylaşımları sağlamakta olan bağımsız bir video panelidir.  İlk olarak Instagram kullanıcılarına sunulduğunda çok fazla talep görmüş ve video paylaşımlarının oranını yükseltmiş olan bir güncellemedir. Gönderi olarak video paylaşımlarında süre sıkıntısı olduğunda IGTV kullanılmaktadır. Ayrıca IGTV videolarının içerisinde reklam kullanılmaktadır. Videolar izlendikçe reklam izlenme oranı da artacağından paylaşım yapan kullanıcı kazanç sağlamaktadır. Ancak IGTV ‘den reklam paylaşarak kazanç ağlamanın bazı şartları mevcuttur.

18 yaşından büyük olmak;

Son 2 ay içerisinde paylaşılan IGTV videolarının 30 bin üzerinde izlenmiş olması;

Minimum 10 bin takipçiye sahip olma;

Videoların en az 3 dakika ve daha fazla olması.

Reels Videodan Nasıl Para Kazanılır?

Sosyal medya da kazanç sağlamanın en temel kuralı reklam almaktır. Ne kadar çok reklam paylaşımında bulunursanız kazanınız o kadar yüksek olacaktır. Ancak takipçi sayınızın çok olması emek ve zaman gerektirir.

Bunun alternatif yolları arasında yer alan Sosyalgram ile Instagram kadın takipçi satın al, takipçi satın al ve düşmeyen takipçi satın al paketlerini ve çok daha fazlasını gerçek hesap hizmeti ile satın alabilirsiniz. Ne kadar çok etkileşim oranına sahipseniz firmaların dikkatini çekmeniz ve reklam anlaşmaları yapmanız o kadar kolay olacaktır. Reels videolarınızın izlenme ve beğeni oranı da içeriğindeki reklamlar ile kazancınızı artıracaktır.

Instagram Ne kadar Para Kazandırıyor?

Takipçi sayısı ve gönderilerin etkileşimine bağlı olarak bir gönderiden 100 TL’den başlayarak kazanç sağlamanız mümkün. Özellikle online alışveriş yapan kadınlar için reklam ve link paylaşımları firmalardan alacağınız kazancı yükseltecektir. Sosyalgram.com’da bulunan Instagram bayan takipçi satın al paketini 39 TL’den başlayan fiyatlarla satın alabilir takipçi sayınızı hızla artırabilirsiniz.

IGTV Reklam Veriliyor Mu?

Instagram’da akış içi video reklamları kapsamında karşınıza çıkan IGTV görünümü değişmiş olsa da uzun video formatı ile aktif olarak kullanılmaktadır. İçerisine 60 saniyeye kadar reklam eklemeleri yapılarak video paylaşımları eklemek mümkündür. Kullanıcılar takipçi sayılarının etkileşimlerine göre bu videolardan kazanç sağlayabilmektedir. Ayrıca Sosyalgram internet adresinden bayan takipçi satın al paketi ile etkileşim oranını artırmak isteyen kullanıcılar avantajlı indirimler ve ekstra hediyelerin sahibi olmaktadır.