Hüseyin Ceylan Uluçay, projesini duyurdu

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, mahallelerde sosyal etkileşimi artırmayı hedefleyen ve "yaşam merkezi projesi" olarak tanımlanan önemli bir projeyi kamuoyuna duyurdu.

Uluçay: "Mahalle Yaşam Merkezleri Toplumsal Bağları Güçlendirecek"

Uluçay, Afyonkarahisar'ın sosyal dokusunu güçlendirmeyi, mahalleler arasında dayanışmayı ve iletişimi artırmayı hedefleyen bu projenin önemine vurgu yaptı. "Mahalle Yaşam Merkezleri projemiz, mahalle sakinlerimizin bir araya gelip etkileşimde bulunabilecekleri, çeşitli etkinlikler düzenleyebilecekleri ve ihtiyaç duydukları hizmetlere kolayca erişebilecekleri mekânlar olacak" diyen Uluçay, projenin detaylarını paylaştı.

Projede Neler Var?

Mahalle yaşam merkezlerinin içeriği geniş kapsamlı olacak. Konferans ve sinema salonları, kütüphane, kreş, sağlık odası, kafeterya ve aş evi, bebek bakım ve emzirme odası, aile etkinlik evi, ortak alan çocuk bahçesi, emekli kıraathanesi, AFAD ekipmanları ve deprem toplanma merkezlerinin yer alacağı belirtildi. Bu merkezlerin sadece fiziksel bir mekân olmanın ötesinde, mahallelerin sosyal hayatına ve birbirleriyle olan etkileşimine yeni bir soluk getireceği ifade edildi.