Hüseyin Ceylan Uluçay: Ortak gayemiz Afyonkarahisar, kırmızı çizgimiz vatan hainleri

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, şehrin kalkınması ve gelişmesi için önemli bir adım atarak Belediye – İş Sendikasını ziyaret etti.

Ziyarette, İl Başkan Yardımcısı Yakup Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve teşkilat mensupları da Uluçay'a eşlik etti.

Uluçay, konuşmasında özellikle vurguladığı bir nokta üzerinde durarak, “AK Dava’mızın ve teşkilat mensupları olarak bizlerin tek bir kırmızı çizgisi var. O da vatanımıza milletimize ihanet eden, vatanımızı bölmeye çalışan hainlerdir. Bir de bunlara fırsat vermeye uğraşan kişilerdir. Ortak gayemiz ise Afyonkarahisar’dır” ifadelerini kullandı.

Uluçay, belediye çalışanlarının beklenti ve taleplerini anlamaya büyük önem verdiklerini belirterek, yeni dönemde de belediye çalışanlarının memnuniyeti ve motivasyonunu ön planda tutacaklarını söyledi. İş birliği ve dayanışma içerisinde, şehri daha da ileriye taşıyacak projeleri hayata geçireceklerine olan inançlarının tam olduğunu belirtti.

“Bizim hiçbir hemşehrimize baskılayıcı, kutuplaştırıcı veya ötekileştirici bir tavrımız olamaz. Bizler ortak gayeleri olan insanlarız. Ortak gayemiz de ortak sevdamız da Afyonkarahisar’ımız” diyen Uluçay, vatan hainlerine karşı sımsıkı duruşlarını koruyacaklarını vurgulayarak, bu değerlere asla müsaade etmeyeceklerini belirtti.