Hüseyin Ceylan Uluçay önemli açıklamalarda bulundu

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Memur-Sen Afyonkarahisar İl Temsilciliği, Altınoluk Derneği ve Sıla Derneği'ni ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Uluçay, "Verdiği sözü tutan, gerçekleştiremeyeceği hiçbir vaatte bulunmayan bir anlayışla hizmet ediyoruz. Allah'ın izniyle bu anlayışla birlikte daha yapacak çok işimiz var."

Ziyaretler ve Açıklamalar

Hüseyin Ceylan Uluçay, önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya ve Dr. Hasan Arslan ile birlikte Memur-Sen Afyonkarahisar İl Temsilciliği, Altınoluk Derneği ve Sıla Derneği'ni ziyaret etti. İlginç bir şekilde Uluçay'a ziyaretlerde yoğun bir teşkilat heyeti eşlik etti.

"Hizmet Anlayışımız Net"

Ziyaretlerin ardından Uluçay, yaptığı açıklamada, "Sivil toplum kuruluşlarının ve sendikaların görüşleri bizim için son derece değerli. Her kesimden vatandaşın beklenti ve taleplerini dinleyerek şehrimizi daha da ileriye taşımak adına önemli bir husus. Bizler, AK Parti olarak hemşehrilerimizin huzur ve refahını sağlamak için her zaman daha iyisini yapmak için çaba sarf ettik. Bu anlayışla yeni dönemde de yerel kalkınma ve refah seviyemizi daha da yükselteceğiz. Geleceğin şehirlerini inşa eden bir belediyecilik vizyonuyla hareket ediyoruz." şeklinde konuştu.

Hedefler ve Projeler

Uluçay, stratejik bir yönetim anlayışıyla kentsel dönüşümden altyapıya, sosyal belediyecilikten kültür politikalarına, turizmden yerel kalkınmaya kadar bir dizi proje hedeflediklerini belirtti. "Ortaya koyduğumuz hizmetlerle AK Parti Belediyeciliği'nin farkını göstererek, bu anlayışı daha da ileriye taşımak için daha çok çalışacağız. Verdiğimiz sözleri tutan, gerçekleştiremeyeceğimiz hiçbir vaatte bulunmayan bir anlayışla hizmet ediyoruz. Allah'ın izniyle bu anlayışla birlikte daha yapacak çok işimiz var." diyerek sözlerini tamamladı.

Unutmayın: "Gerçekleştiremeyeceğimiz hiçbir vaatte bulunmayız."