Hüseyin Ceylan Uluçay'ın Esnaf ve STK Ziyaretleri Memnuniyetle Karşılandı

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, seçim çalışmalarına başladıktan sonra bugün sivil toplum örgütlerini ziyaret etti. Uluçay'ın esnaf olması, esnaf odaları ve sivil toplum kuruluşlarında memnuniyetle karşılandı.

İlk Durağı Ticaret ve Sanayi Odası

Uluçay'ın ziyaretlerinde AK Parti Milletvekilleri ve il yöneticileri de eşlik etti. İlk durakları Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile Afyonkarahisar Ticaret Borsası oldu. ATSO Başkanı Hüsnü Serteser ve Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, Uluçay'a ziyaretleri için teşekkür ederek başarılar diledi.

Uluçay, ATSO ve Ticaret Borsası ziyaretlerinde istişare vurgusu yaparak, "Afyonkarahisar'a yapılacak tüm yeni yatırımlarda il başkanlığı dönemimizde olduğu gibi belediye başkanlığı dönemimizde de istişare halinde olacağız" dedi. Ayrıca, "Belediye başkanlığı dönemimizde Afyonkarahisar'ımızda istişare ve birlikte hareket etme kültürü ile çalışacağız" şeklinde konuştu.

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Ziyareti

Uluçay ve beraberindeki heyetin bir sonraki durağı Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) oldu. Uluçay, esnafın önemine vurgu yaparak, "Esnaflarımızla dün olduğu gibi bugün de iletişim halinde olacak, şehrimizin değerlerini daha güçlü ortaya çıkartacağız" dedi.

ESOB Başkanı Cengiz Üstün, Uluçay'a ziyaretleri için teşekkür ederek, "Dün olduğu gibi bugün de esnaflarımızın her zaman yanındayız" ifadelerini kullandı.

Gaziler Derneği ve Muhtarlar Derneği Ziyaretleri

Uluçay'ın ziyaretleri arasında Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği ve Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği de bulunuyor. Gaziler Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Uluçay'ın ziyaretini memnuniyetle karşılayarak başarılar diledi.

Muhtarlar Derneği ziyaretinde Uluçay, muhtarlarla işbirliği yaparak Afyonkarahisar'ı daha iyi bir seviyeye taşıyacaklarını belirtti. "Muhtarlarımızla ele ele vererek mutlu bir Afyonkarahisar için çalışacağız" dedi.

Basın Cemiyeti Ziyareti

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Uluçay, yerel basının güçlü ve dinamik yapısına vurgu yaparak, "Yerel seçim sürecinde basın camiamızın istişare ve destekleri ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek Afyonkarahisar'ımızı daha üst seviyelere inşallah çıkartacağız" dedi.

Hizmet – İş Sendikası Ziyareti

Günün son ziyareti Hizmet – İş Sendikası'na gerçekleşti. Sendika Şube Başkanı Kemal Erkuş, Uluçay'a tam destek verdiklerini ifade ederek başarılar diledi. Erkuş, "31 Mart yerel seçim sonucunda sizi belediye başkanımız olarak görmek istiyoruz" dedi.

Uluçay ise sendikanın gücüne vurgu yaparak, "Hak – İş ve Hizmet – İş olarak Türkiye genelinde olduğu gibi sendikamız Afyonkarahisar'da da çok güçlü. Sizlerin destekleri ile istişareler halinde Afyonkarahisar'ımızı daha üst seviyelere çıkaracağız" şeklinde konuştu