Hüseyin Ceylan Uluçay, Gençleri Heyecanlandıran Müjdeyi Verdi

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Modifiye Fest Etkinliğinde gençlerle buluştu. Drag ve drift pisti projesini duyurarak gençlere heyecan verdi.

Uluçay Gençlerle Buluştu

Afyonkarahisar Modifiyeli Araçlar Derneği’nin düzenlediği ‘Modifiye Fest’ etkinliğine katılan AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, gençlerle bir araya geldi. İl başkan yardımcıları, Merkez İlçe Başkanı ve teşkilat mensupları da Uluçay'a eşlik etti.

Drag ve Drift Pisti Projesi

Uluçay, gençlere müjde vererek, Afyonkarahisar’a drag ve drift pisti yapacaklarını duyurdu. Projenin hazır olduğunu belirten Uluçay, 2025 yılına kadar pistin tamamlanacağı sözünü gençlere verdi.

Güvenli ve Kazançlı Spor Alanı

Uluçay, pistin gençler için daha profesyonel, gelişmiş ve güvenli bir alana sahip olacağını vurguladı. Ayrıca, gençlerin bu alandan gelir elde edebileceği fırsatlar sağlanacağını ifade etti.

Teşekkürler ve İyi Dilekler

Program sonunda, Afyonkarahisar Modifiyeli Araçlar Derneği Başkanı Özkan Ortaç, Uluçay’a teşekkür ederek, drag ve drift pisti projesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Gençler ise Uluçay ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.