Hüseyin Ceylan Uluçay'dan Öğrencilere Müjdeli Haber!

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, gençlik buluşması programında öğrencilere yönelik önemli bir müjdeyi paylaştı.

Uluçay, "Sınavlara hazırlanan öğrenci kardeşlerimiz için hem e-kurs sistemi ile online destek vereceğiz, hem de online dışında yararlanmak isteyen kardeşlerimiz için kurs merkezi açacağız" dedi.

Gençlik Buluşması ve Açıklamalar

Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen gençlik buluşması programına katılarak Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve il başkan yardımcıları ile bir araya geldi. Programda gençlerin görüşlerini dinleyen Uluçay, gelecek projeleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

"Afyonkarahisar'ımızın Geleceğini Şekillendirmek İçin Çalışacağız"

Gençlere hitaben konuşan Uluçay, "AK Dava’mızın hem Afyonkarahisar’ımızda hem de ülkemizde nice zaferler kazanmasında en güzel çalışmaları gerçekleştiren bir gençlik teşkilatı ile çalışıyor olmaktan çok mutluyum. Afyonkarahisar’ımızda hiçbir zaman Sayın Cumhurbaşkanımızı mahçup etmeyerek gayret ve azimle çalıştığınıza ben şahidim. Gençlerimizin her alanda aktif katılımı sağlaması ve önerileri, Afyonkarahisar’ımızın gelişimi için büyük önem taşıyor. Afyonkarahisar’ımızın geleceğini şekillendirmek için birlikte çalışacağız" dedi.

Projeler ve Müjdeler

Uluçay, gençlere yönelik gerçekleştireceği projeleri paylaşarak, "Mahallerimizde sinema salonları, oyun salonları, kütüphanesi olan merkezler inşa edeceğiz. Sınavlara hazırlanan öğrenci kardeşlerimiz için hem e-kurs sistemi ile online destek vereceğiz hem de online dışında yararlanmak isteyen kardeşlerimiz için kurs merkezi açacağız. Ücretsiz düzenleyeceğimiz kültürel geziler ve e-spor projelerimiz arasında bunları da proje tanıtım toplantımızda sizlerle paylaşacağız inşallah" şeklinde konuştu