Hüseyin Ceylan Uluçay'dan Miraç Kandili Mesajı

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Miraç Kandili dolayısıyla anlamlı bir mesaj paylaştı. Uluçay'ın kandil mesajı, birlik, beraberlik ve huzur temasını ön plana çıkararak, İslam Aleminin mübarek gününü kutladı.

Allah'a Şükürler Olsun

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Miraç Kandili vesilesiyle yaptığı açıklamada, "Sözlerime, bizi Miraç Kandili'ne ulaştıran yüce Allah'a şükürlerimizi sunarak başlamak istiyorum" dedi. Bu mübarek gecede, Peygamberimiz Hz. Muhammed'in Allah katına yükseldiği ve müjdelerle döndüğü anı anımsatan Uluçay, bu olayın Müslümanlar için büyük bir önem taşıdığını vurguladı.

Kutlu Yolculuk ve Müjde Dolu Gece

Uluçay, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Namazın beş vakit olarak düzenlenmesi ve şirk koşmayan herkesin cennetle müjdelendiği bu kutlu yolculuğun biz Müslümanlar için önemi büyüktür." Miraç Kandili'nin, dargınlıkların, küskünlüklerin son bulması, dünya genelindeki olumsuzlukların sona ermesi için bir fırsat olduğunu belirten Uluçay, dualarını bu yönde yoğunlaştırdığını ifade etti.

Birlikte Kutlamak, Daha Güçlü Yapar

"Miraç Kandili, birlik ve beraberlik içinde geçirilmeli, kardeşlik duygularımızı pekiştirmeliyiz" diyen Uluçay, bu özel gecenin insanları bir araya getirme potansiyeli olduğunu vurguladı. Birlikte yapılan duaların daha güçlü olduğunu belirten Uluçay, toplumun birlik içinde olmasının huzur ve mutluluk getireceğine inandığını dile getirdi.

Dua ve Niyazlar Miraç Kandili'ne

Miraç Kandili'nin ülkemize, milletimize ve tüm İslam Alemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi için yüce Allah'a dua ve niyazda bulunan Uluçay, mesajını şu sözlerle tamamladı: "Bu duygularla mübarek Miraç Kandili'nin, ülkemize, milletimize ve tüm İslam Alemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Miraç Kandilimiz mübarek olsun."