Hüseyin Ceylan Uluçay'dan Dr. Mahmut Koçak'a Teşekkür

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın AK Parti belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, önemli bir açıklama yaparak Dr. Mahmut Koçak'a teşekkürlerini iletti. Uluçay, Koçak'ın kendisine gösterdiği destekleri vurgulayarak, Afyonkarahisar'a hizmet etmeye hazır olduklarını belirtti.

Uluçay'dan yapılan açıklama; 

2024 yerel seçimlerinde AK Parti’den aday adaylığı müracaatı yapmış olan, Afyonkarahisar’ımıza önemli hizmetleri bulunan 22. Dönem Milletvekilimiz Sayın Dr. Mahmut Koçak‘ın şahsıma göstermiş olduğu desteklerinden  dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Afyonkarahisar’a katkı sunan tüm değerli insanlarımızla birlikte şehrimize güzel hizmetlerde bulunacağımıza ve birlikte projeler üreteceğimize yürekten inanıyorum. 

Omuz omuza çıktığımız bu yolda 31 Mart akşamı Afyonkarahisar belediyesini yeniden AK Parti belediyeciliği ile buluşturacağımıza inancımız tamdır. 

Hep birlikte Afyonkarahisar kazanacak! dedi.

Bu destekle birlikte, şehrin kalkınması için bir araya geldiklerini ifade eden Uluçay, Afyonkarahisar'a katkı sağlayacaklarını ve birlikte projeler üreteceklerine inandığını dile getirdi.

Yolculuk 31 Mart Akşamı Zirveye!

Uluçay, "Omuz omuza çıktığımız bu yolda, 31 Mart akşamı Afyonkarahisar belediyesini yeniden AK Parti belediyeciliği ile buluşturacağımıza inancımız tamdır." diyerek, seçimde kazananın Afyonkarahisar olacağını vurguladı. Halkla birlikte hareket ederek, şehre güzellikler getireceklerine olan güçlü inançlarını paylaştı.