Hüseyin Ceylan Uluçay'dan Afyonkarahisar Çocuk Evleri Sitesi Projesi

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, gerçekleştireceği projeler arasında önemli bir yere sahip olan 'Afyonkarahisar Çocuk Evleri Sitesi'ni duyurdu.

Uluçay, yaptığı açıklamada, "Koruma altındaki çocuklarımızın, toplumsal hayata etkin katılımını sağlamak ve onları geleceğe hazırlamak amacıyla 'Afyonkarahisar Çocuk Evleri Sitesi'ni hayata geçireceğiz" dedi.

Projelerinin temel amacının, çocukların arkadaşlık, komşuluk ve toplumsal değerlerle iç içe yaşamalarını sağlamak olduğunu vurgulayan Uluçay, "Çocuklarımızın toplumsal örf ve adetleri, ahlak ve değerleri yaşayarak öğrenmelerini ve güvenle büyümelerini hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Afyonkarahisar'ın sosyal sorumluluklarına duyarlı olduklarını belirten Uluçay, "Çocuklarımızın daha sağlıklı, güvenli ve sevgi dolu bir ortamda büyümelerini sağlamak için bu projeyi hayata geçireceğiz. Afyonkarahisar Çocuk Evleri Sitesi, modern alt yapısı ve donanımıyla çocuklarımızın geleceğe umutla bakmalarını sağlayacak" ifadelerini kullandı.