Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar'ın Vakıf ve Cemiyetlerini Ziyaret Etti

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, güne vakıf ve cemiyet ziyaretleriyle başladı.

Orman ve Su İşleri Eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Menteş ve diğer parti temsilcileri eşlik etti. Uluçay, ziyaret ettiği Serhendi, İlim Yayma Cemiyeti ve Meşveret Vakfı'nda yaptığı açıklamada, vakıf ve cemaatlerin toplumun mihenk taşları olduğunu vurguladı.

Güçlü Heyetle Gerçekleşen Ziyaretler

Uluçay’a ziyaretlerde Orman ve Su İşleri E. Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Menteş, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk de teşkilat mensupları ile birlikte katıldı.

Vakıfların Toplum İçindeki Rolü

Ziyaretlerin ardından yapılan açıklamada Uluçay, sivil toplum kuruluşlarının, vakıfların ve cemaatlerin toplumun mihenk taşları ve omurgaları olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milli ve manevi değerlere verdiği önemi vurgulayan Uluçay, gelecek nesillerin şuurlu bir şekilde yetişmesi için bu desteklerin önemli olduğunu ifade etti.

Gençliğin İnşası ve Projeler

Uluçay, yeni dönemde hayata geçirmeyi hedefledikleri projeler arasında gençlere yönelik eğitim ve teknoloji odaklı çalışmaların bulunduğunu belirtti. Gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtarılması ve manevi anlamda güçlenmeleri adına vakıflarla iş birliği yapacaklarını dile getiren Uluçay, bu iş birliğiyle Afyonkarahisar'a hizmet etmeyi amaçladıklarını söyledi.

İş Birliğiyle Gelecek Nesillerin İnşası

Ziyaretler, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.