Hüseyin Ceylan Uluçay , Afyonkarahisar'ı Teknoloji ile Donatacak

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, "Akıllı Şehir Afyonkarahisar" projesini tanıtarak şehri teknoloji ile donatmayı hedeflediklerini açıkladı.

Uluçay, projenin hayata geçirilmesiyle Afyonkarahisarlıların yaşam kalitesini artırarak daha güvenli ve huzurlu bir şehirde yaşamalarına katkı sağlayacaklarını belirtti.

"Akıllı Şehir Afyonkarahisar" projesi kapsamında, şehre akıllı teknolojilerin entegre edilmesinin planlandığını ifade eden Uluçay, trafik yönetimi, çevre düzenlemesi, enerji verimliliği ve güvenlik sistemleri gibi alanlarda etkin kullanımı sağlayacaklarını dile getirdi.

Projede, Aselsan ile ortaklaşa olarak akıllı trafik sistemi kuracaklarını belirten Uluçay, otobüslerde ve meydanlarda kesintisiz hızlı ve ücretsiz internet hizmeti sunacaklarını açıkladı.

Ayrıca, projenin bir diğer önemli bileşeni olan "Af Ulaşım Mobil Uygulaması" ile toplu taşıma yolcularının anlık ulaşım güzergahlarına ve otobüs saatlerine erişebileceklerini, sürücülerin ise trafik yoğunluğunu takip edebileceklerini söyledi.

Uluçay, projenin şehri teknoloji ile donatılmış bir kent haline getireceğini ve bu sayede hemşehrilerin yaşam kalitesini artırarak daha güvenli ve huzurlu bir yaşam sürmelerine katkı sağlayacaklarını vurguladı. Gelecek nesillere daha modern bir şehir bırakmayı hedeflediklerini de belirtti.