Haydi Afyonkarahisar! Birlikte Hayat Kurtaralım

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, 14 Mayıs Salı günü Kızılay Kan Verme Merkezi'nde (Karaman Mah. Demir Yalayan Türbesi yanı) saat 14:30'dan itibaren gerçekleştireceği kan bağışı kampanyası ile tüm hemşehrilerini hayat kurtarma seferberliğine bekliyor.

Her Kan Bir Can!

Bu anlamlı kampanyaya katılarak bir can kurtarmak ve hayata umut ışığı olmak için tüm Afyonkarahisarlıları davet ediyoruz. Her kan bir can demektir ve siz de bu seferberliğe katılarak bir can kurtarabilirsiniz.

Kan Bağışı Neden Önemli?

Kan bağışı, acil durumdaki hastaların ve yaralıların hayatlarının kurtarılması için son derece önemlidir. Ülkemizde her yıl milyonlarca kan ünitesine ihtiyaç duyulmaktadır. Kan bağışı, bu ihtiyacın karşılanmasında hayati bir rol oynar.

Kan Bağışı Koşulları:

18-65 yaş arası olmak

En az 50 kg ağırlığında olmak

Sağlıklı olmak

Son 3 ay içerisinde kan bağışında bulunmamış olmak

Kan Bağışı Nasıl Yapılır?

Kan bağışı işlemi oldukça basit ve ağrısızdır. Kan verme merkezine gittiğinizde gerekli işlemlerden geçirildikten sonra kolunuzdan küçük bir iğne ile kan alınır. Kan alma işlemi yaklaşık 10 dakika sürer.

Haydi Hayat Kurtaralım!

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nın bu anlamlı kampanyasına katılarak bir can kurtarmak için 14 Mayıs Salı günü saat 14:30'dan itibaren Kızılay Kan Verme Merkezi'ne (Karaman Mah. Demir Yalayan Türbesi yanı) bekliyoruz.

Unutmayalım, her kan bir can kurtarır!