Hasan Arslan, Spor Salonu İnşaatını İnceledi, Tamamlandığında İlçe Halkına Hayırlı Olsun

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan, ilçe yöneticileriyle birlikte ilçedeki belediye başkanının vaatleri arasında yer alan 500 kişilik kapalı spor salonunun inşaatını inceledi. İnşaatın yılbaşında tamamlanması planlanıyor ve bu durum ilçe halkına hayırlı uğurlu olması temenni ediliyor.

Hasan Arslan, ilçe yöneticileriyle birlikte Afyonkarahisar'daki bir ilçede gerçekleştirilen 500 kişilik kapalı spor salonu inşaatının ilerleyişini inceledi. Spor salonu, ilçe belediye başkanının seçim öncesinde verdiği vaatler arasında yer alıyor ve inşaatın yılbaşında tamamlanması planlanıyor.

Milletvekili Arslan, inşaatı yerinde incelerken, spor salonunun tamamlanmasıyla ilçe halkının bu tesisin sağlayacağı olanaklardan yararlanacağını ve sporla ilgilenen gençlerin daha modern ve elverişli bir ortamda faaliyet göstereceğini belirtti.

500 kişilik kapalı spor salonu inşaatının tamamlanmasıyla beraber ilçe gençlerine daha iyi bir spor alanı sunulmasının yanı sıra, futbol, basketbol, voleybol gibi çeşitli spor etkinliklerinin de düzenlenebileceği bir mekanın oluşacağı vurgulandı.

Hayırlı uğurlu olması temenni edilen spor salonu inşaatının tamamlanmasıyla birlikte ilçe halkının spor yapma imkanlarının artacağı ve gençlere daha iyi bir gelecek sunulacağı belirtildi.