Hakan Şeref Olgun Genel Başkan Yardımcısı Oldu

TAKİP ET

İYİ Parti Afyonkarahisar teşkilatında önemli bir değişiklik yaşandı. Genel Başkan Meral Akşener tarafından Afyon Milletvekili Hakan Şeref Olgun, kritik bir göreve getirildi.

İYİ Parti, Hukuk ve Seçim İşleri Başkanlıklarını bir araya getiren yeni bir genel başkan yardımcılığı pozisyonu oluşturdu ve bu göreve Hakan Şeref Olgun'u atadı.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, İYİ Parti'nin hızına ayak uyduran Olgun'a tam destek verdi. Mısırlıoğlu, yeni atanan Genel Başkan Yardımcısı'na başarılar diledi ve Olgun'un Afyonkarahisar teşkilatı olarak yanlarında olduğunu vurguladı.

Hakan Şeref Olgun'un Vizyonu

Hakan Şeref Olgun, Genel Başkan Meral Akşener'in güveni ve inançlarından güç alarak görevine başladı ve 2024 yerel seçimleri için iddialı konuştu. Olgun, İYİ Parti'nin belediyecilik anlayışını ve kalitesini Türkiye'nin her köşesine göstermek istediklerini belirtti ve bu görevi, teşkilatın desteğiyle layıkıyla yerine getireceğine olan inancını ifade etti.

Teşkilatın Desteği ve İl Başkanının Onayı

İYİ Parti'nin Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Hakan Şeref Olgun'un görevine olan güvenlerini vurguladı ve yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulundu. İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Hakan Şeref Olgun gibi değerli bir ismi aralarında görmekten onur duyduklarını söyledi. Mısırlıoğlu, kendilerine olan inancıyla teşkilatın üzerine düşeni fazlasıyla yapacağına emin olduğunu belirtti ve yeni Genel Başkan Yardımcısına il teşkilatının ve Afyonkarahisar halkının selamlarını iletti.