Hair Center of Turkey Kaş Ekimi: Kaş Dökülmelerinde Kalıcı Çözüm

TAKİP ET

Kaş ekimi, kaş dökülmeleri için kalıcı bir çözüm olarak günümüz dünyasında sıklıkla tercih edilir.

Kaş kaybı meydana gelen kişilerde gerçekleştirilen uygulama, kaşların çok daha sıkı ve gür bir görünüm elde etmesini sağlar. Saç ve kaş ekim operasyonlarıyla sektörde uzun süredir kendisine yer bulan Hair Center of Turkey, geniş hizmet ağına sahiptir. İstanbul merkezli hizmet vermekle birlikte hem Türkiye hem de dünyanın farklı bölgelerinden kliniğe gelen hastalara profesyonel hizmet sunar. Kaş ekimiuygulamasından faydalanabilir, çok daha hacimli ve gür kaş yapısına ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kaş Ekiminde DHI Yöntemi: Avantajları ve Uygulama Şekli

Kaş ekimi haircenterofturkey uygulamalarında kullanılan teknikler çeşitlilik gösterir. Bu teknikler arasında yer alan DHI, kaş üzerinde kanal açımına gerek olmadan işlemlerin yapılmasını sağlar. Hastada ilk olarak kaş yapısının vurgulanması için kaş çizimi yapılır. Bundan sonraki adım, özel kalem kullanılarak donör bölgeden sağlıklı saç köklerinin alınmasıdır. Ardından alınan saç kökleri kaşların döküldüğü alana özel kalemler aracılığıyla nakledilir. Yapılan nakil ile kaş bölgesinde sağlıklı köklerin uzaması desteklenmiş olur.

Kaş ekimiuygulamalarında kullanılan DHI yönteminin en önemli avantajı, kaş üzerinden kanal açılmadığı için iyileşme sürecinin kısa olmasıdır. Ayrıca işlem sırasında acı ve ağrı minimalize edilir. DHI yöntemi ile ekim esnasında dokuların zarar görmesi de engellendiğinden ekim sonrasında uyumun çok daha kolaylaşmasını sağlar.

Kaş Ekiminde FUE Yöntemi: Avantajları ve Uygulama Şekli

Kaş ekimiuygulamalarında kullanılan tekniklerden bir diğeri de FUE yöntemidir. Saç ekiminde de sıklıkla kullanılan teknik, özel mikromotor uçların yardımıyla donör bölgeden sağlıklı saç kökü alınması ve kaşların seyrek olduğu alana nakledilmesini hedefler. FUE kaş ekimi nasıl yapılır sorusu kapsamında her adımın titiz bir şekilde uygulanması, istenilen sonucun elde edilmesi açısından oldukça önemlidir.

FUE yönteminin birçok avantajı bulunmakta olup yöntemin en dikkat çeken avantajı, işlem sırasının kısa olmasıdır. Kaş ekimi fiyatları konusunda hastalarına farklı seçenekleri bir arada sunan Hair Center of Turkey profesyonelliğinden yararlanmak için iletişim sağlayabilir, kaş ekim uygulamalarını talep ederek çok daha gür kaşlara ulaşabilirsiniz.