Google arama motoru Bodrumspor'un şampiyonluğunu böyle kutladı!

TAKİP ET

Bodrumspor, Trendyol 1. Lig Play-Off Finali'nde Sakaryaspor'u 3-1 mağlup ederek Süper Lig'e yükseldi! Bodrumspor'un şampiyonluğu sonrası google arama motoru Bodrumspor'un şampiyonluğunu animasyonlar kullanarak kullanıcılarına gösterdi.

Bodrumspor, Trendyol 1. Lig Play-Off Finali'nde Sakaryaspor'u 3-1 mağlup ederek Süper Lig'e yükselmeyi başardı! Bu zaferle birlikte Bodrumspor, Eyüpspor ve Göztepe'nin ardından Süper Lig'e yükselen üçüncü takım oldu.

Uzatmalarda Gelen Goller Maçı Kazandırdı

Normal süresi 1-1 berabere sona eren maçta uzatmalara kalan Bodrumspor, Gökdeniz Bayrakdar, Celutska ve Tunahan'ın golleriyle rakibini 3-1 mağlup etti. Sakaryaspor'un tek golü ise Dimitrov'dan geldi.

Google Arama Motorundan Şampiyonluk Kutlaması

Google arama motoru maç sonrası google arama kısmına Bodrumspor yazıldığında havai fişek patlayan bir animasyon yaparak, kupa resmini de ekleyerek Bodrumspor TFF 1. Lig Şampiyonu yazdı ve kullanıcılarına gösterdi.  Bu animasyon taraftarlar tarafından beğeniyle karşılandı. 

Bodrum'da Futbol Şenliği

Bu tarihi başarı Bodrum'da büyük sevinçle karşılandı. Maçın ardından taraftarlar Bodrum sokaklarını coşkuyla doldurdu ve havai fişek gösterileri düzenledi.

Bodrumspor'un Süper Lig Yolculuğu

TFF 1. Lig'de de başarılı bir sezon geçiren Bodrumspor, play-off'larda Çorumspor'u ve Sakaryaspor'u mağlup ederek Süper Lig'e yükselme hakkını kazandı.

Bodrumspor'u Süper Lig'de Neler Bekliyor?

Bodrumspor, Süper Lig'de ilk kez mücadele edecek. Yeni sezonda Süper Lig'de kalıcı olmak için mücadele edecek olan Bodrumspor'un bu tarihi başarısının devamını getirmesi bekleniyor.

Bodrumspor süper lig google