Geleceğin Yıldızları Afyon'da Buluştu!

TAKİP ET

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından organize edilen 12 Yaş Yaz Kupası Tenis Turnuvası, Afyonkarahisar'da devam ediyor. 104 sporcunun mücadele ettiği turnuvada, geleceğin tenis yıldızları sahada ter döküyor.

Afyonkarahisar: Türkiye Tenis Federasyonu tarafından organize edilen ve Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen 12 Yaş Yaz Kupası Tenis Turnuvası, 22-28 Haziran tarihleri arasında Kocatepe Spor Kompleksi'nde heyecanla devam ediyor.

104 Sporcu Ter Döküyor

10, 11 ve 12 yaş kategorilerinde toplam 104 sporcunun katıldığı turnuvada, kızlar ve erkekler kategorilerinde hem tekler hem de çiftler maçları oynanıyor. Eleme maçlarının tamamlandığı turnuvada, 24 Haziran Pazartesi günü itibarıyla ana tablo maçları heyecanı başladı.

Finallerde Kimler Şampiyon Olacak?

Kızlar ve erkekler kategorilerinde tekler ve çiftler branşlarında kıyasıya mücadelelerin yaşandığı turnuvada, 28 Haziran Cuma günü final maçları oynanacak ve şampiyonlar belli olacak.

İl Müdürü Kasapoğlu'ndan Destek Mesajı

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, turnuvayı yakından takip ederek sporculara ve ailelerine başarı dileklerini iletti. Kasapoğlu, "Afyonkarahisar'da böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyoruz. Geleceğin tenis yıldızlarını burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diliyoruz" dedi.