Fethiye'de Kan Donduran Olay! Esnaf, İş Yerini Açarken Kanlar İçinde Ceset Buldu!

TAKİP ET

Fethiye'de iş yerini açan esnaf, kanlar içinde ceset buldu! Kimliği belli olan Şenol Mert'in ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Cinayet mi, kaza mı? Detaylar haberimizde...

Muğla'nın Fethiye ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan olayda, iş yerini açmaya gelen bir esnaf kanlar içinde bir erkek cesedi ile karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, hayatını kaybettiği belirlenen cesedin 58 yaşındaki Şenol Mert'e ait olduğunu ve kafasında ve elinde yaralar olduğunu tespit etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kanlı Manzara İş Yerini Açan Esnafı Sarsıntıya Uğrattı

Fethiye'nin Taşyaka Mahallesi'nde bulunan sanayi sitesinde, sabah saatlerinde iş yerlerini açmaya gelen esnaflar dehşet verici bir manzarayla karşılaştı. Kanlar içinde yatan bir erkek cesedi gören esnaflar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Hayatını Kaybettiği Doğrulandı, Kimliği Belli Oldu

Yapılan kontrollerde cesedin 58 yaşındaki Şenol Mert'e ait olduğu ve vefat ettiği belirlendi. Mert'in vücudunun bazı yerlerinde yaralar olduğu da gözlemlendi. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Mert'in cenazesi önce Fethiye Devlet Hastanesi morguna, ardından da Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Polis Soruşturma Başlattı, Sır Perdesi Aralanmayı Bekliyor

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, geniş çaplı incelemelerine devam ediyor. Mert'in ölümüyle ilgili henüz net bir açıklama yapılmazken, olayda cinayet ihtimali üzerinde duruluyor. Polis, Mert'in son olarak kimlerle görüştüğünü ve olayda başka kişilerin olup olmadığını araştırıyor.

Fethiye cinayet ceset