Enez'de Tekne Motoru Hırsızlığı: 2 Şüpheli Tutuklandı

TAKİP ET

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, hırsızlık olaylarına karşı etkin mücadelesini sürdürüyor. Son olarak Enez ilçesinde gerçekleşen bir tekne motoru hırsızlığı olayıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesindeki hırsızlık olaylarını önlemek amacıyla kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Enez ilçesinde yaşanan tekne motoru hırsızlığına ilişkin alınan ihbar sonrasında JASAT ve Asayiş timleri hızla harekete geçti. Yürütülen araştırma ve soruşturma sonucunda, çalınan tekne motorunun İpsala ilçesi Yenikarpuzlu beldesinde bulunan kimlikleri tespit edilen iki şüpheli tarafından 5 bin 500 TL karşılığında satıldığı belirlendi.

Şüpheliler, kısa süre içinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca, çalınan tekne motoru sahibine iade edildi. Bu gelişmeyle birlikte, Edirne İl Jandarma Komutanlığı'nın hırsızlık olaylarına karşı kararlılığı ve etkili çalışmaları bir kez daha görünür hale geldi.