Emirdağ Gençlik Merkezi'nde Ücretsiz Cimnastik Kursları Büyük İlgi Görüyor!

TAKİP ET

Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi, açtığı ücretsiz cimnastik kursları ile Emirdağlı çocukların ve ailelerinin yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

Spora ve sağlıklı yaşama olan teşvik, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun liderliğinde hayata geçirilen bu özel kurslar sayesinde Emirdağ gençliğine ulaşıyor.

Ücretsiz Cimnastik Kurslarıyla Sağlıklı Yaşam

Emirdağlı çocuklar, Gençlik Merkezi'nde sunulan ücretsiz cimnastik kurslarına katılarak hem spor yapmanın keyfini yaşıyorlar hem de vücut sağlıklarını koruyorlar. Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun sağladığı bu hizmet, aileler tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Teşekkürler Emirdağ Belediyesi!

Kurslardan ve hizmetlerden oldukça memnun olan çocuklar ve aileleri, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya teşekkürlerini iletmekten geri kalmıyorlar. Gençlik Merkezi'nin düzenlediği etkinliklerin gençlerin sosyal ve spor alanındaki gelişimine katkı sağlaması, ailelerin takdirini kazanıyor.

Merkezi Ziyaret Edin, Sporun Keyfini Çıkarın!

Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi'nde düzenlenen ücretsiz cimnastik kurslarına katılmak ve daha fazla bilgi almak isteyenler, merkezi ziyaret edebilirler. Sporun ve sağlıklı yaşamın kapıları, Emirdağlı gençleri bekliyor.