Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi, Gençlere Büyük Destek Sağlıyor

TAKİP ET

Emirdağ - Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun önderliğinde gençlere ve eğitime verdiği büyük önemle bilinen Emirdağ Belediyesi, Gençlik Merkezi ile dikkat çekiyor. Başkan Koyuncu'nun destekleriyle hayata geçirilen bu prestij proje, birçok sosyal etkinliğe ev sahipliği yaparak gençlerin gelişimine katkıda bulunuyor.

Ücretsiz Hizmetler ve Gençlik Buluşmaları

Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi, çocuklara ve gençlere ücretsiz hizmetler sunan birçok alanda faaliyet gösteriyor. Bu kapsamda düzenlenen sinema etkinliği, üniversiteli gençlerin bir araya gelerek keyifli zaman geçirmesine olanak tanıdı.

Başkan Koyuncu'nun Gençlere Verdiği Destek

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, gençlerin gelişimi için büyük bir çaba sarf ediyor. Gençlik Merkezi'ndeki etkinliklerin tamamının ücretsiz olduğunu vurgulayan Koyuncu, gençlere destek olmayı sürdüreceklerini belirtti. Başkan Koyuncu, "Gençlik Merkezimiz, çocuklarımız ve gençlerimizle güzel bir şekilde buluşuyor. Tüm gençlerimizi Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi'ne davet ediyorum" dedi.

Gençlerin Memnuniyeti ve Teşekkür

Üniversiteli gençler, Gençlik Merkezi'nin sağladığı olanakların yanı sıra sinema ve gezi programlarıyla kendilerine büyük bir fırsat sunduğu için teşekkür ettiler. Başkan Koyuncu da bu imkanları sağlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek gençlerin desteklenmesine devam edileceğini vurguladı.