Emirdağ Belediyesi Adaçal Mahallesi Avcılar Caddesi'nde yeni yol açma çalışmalarına başladı.

TAKİP ET

Emirdağ Belediyesi, ilçedeki mevcut yolları düzenleme çalışmalarına devam ederken, ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni yolla...

Emirdağ Belediyesi, ilçedeki mevcut yolları düzenleme çalışmalarına devam ederken, ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni yollar açma çalışmalarına da başladı. Adaçal Mahallesi Avcılar Caddesi'nde yapılan yeni yol açma çalışmalarıyla birlikte, ulaşımda kolaylık sağlanacak ve vatandaşların konforu artırılacak.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, yeni yol çalışmalarının ihtiyaç duyulan bölgelerde devam edeceğini belirtti. Adaçal Mahallesi'nde bulunan 2. Etap Toki Konutları'nın yanında yer alan Avcılar Caddesi'nde imar yollarının açılması için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Koyuncu, ilçede yapılan yeni konutlarla birlikte yeni yaşam ve yerleşim merkezlerinin ortaya çıktığını ve bu bölgelerde yer alan yolların açıldığını söyledi. Koyuncu, ulaşımın güvenli, kaliteli ve akıcı hale getirilmesi, trafik sorunlarının çözülmesi için yeni yollar yapıldığını ve önem verdiklerini vurguladı. Yapılan çalışmaların ilçe ve halk için hayırlı olması temennisinde bulunan Koyuncu, mesai arkadaşlarına yoğun çalışmaları için teşekkür etti.

#Emirdağ #yolçalışmaları #ulaşım #konfor