Emirdağ Belediye Başkanı, Kadın Kültür Evi ve Kooperatifinde yapılan çalışmalardan ötürü ödül aldı

TAKİP ET

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Valilik İl Planlama Uzmanı Resul Bakar, Avrupa Birliği Proje Uzmanı Ali Ertürk ve Afyonkarahisar Kadın Kültür Evleri Koordinatörü Bora Yiğit'i makamında ağırladı.

Ziyaret sırasında, Emirdağ Kadın Kültür Evi ve Kooperatifinde gerçekleştirilen ve planlanan projeler hakkında istişarelerde bulunuldu. Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın direktifleri doğrultusunda Emirdağ Kadın Kültür Evi ve Kooperatifinde yapılan çalışmalardan dolayı Serkan Koyuncu'ya ödül takdim edildi.

Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ziyaretçilere nazik ziyaretleri için teşekkür ederek şunları söyledi: "Emirdağ Belediyesi olarak, 'güçlü kadın güçlü toplum' anlayışıyla kadınlarımızı hayatın her alanında destekleyen çalışmalara imza atıyoruz. Emirdağ'da hayata geçirdiğimiz onlarca proje içinde belki de bizim için en özel olanı Valiliğimizin de desteğiyle kurulan Kadın Kültür Evi ve Kooperatifimizdir. Kadınlarımızla birlikte burada güzel çalışmalar gerçekleştirdik ve inanıyorum ki daha güzel işler de yapacağız. Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'na desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum."