Emirdağ Anadolu Lisesi Münazara Takımı Kaymakam Bilici'yi Ziyaret Etti!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde düzenlenen "Her Düşünceye Bir Şans Ver" temalı Liseler Arası Münazara Ligi'nde 2. olan Emirdağ Anadolu Lisesi Münazara Takımı, Kaymakam Bilici'yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Okul Müdürü Celil Sağlam ve Edebiyat Öğretmeni Gülfiye Yılmaz'ı da eşlik eden öğrenciler, Kaymakam Bilici'den övgü dolu sözler aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz'in de hazır bulunduğu ziyarette Kaymakam Bilici, öğrencileri turnuvada göstermiş oldukları performans için tebrik etti.

Fikirlerini açıkça ifade edebilmeleri, her daim araştırma yapmaları ve hayata karşı mağlubiyet ve galibiyetlere açık olmaları gerektiği konusunda tavsiyelerde bulunan Kaymakam Bilici, Münazara Ligi'nde aldıkları neticeyle gurur duyduğunu da dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Bilici, son olarak okul müdürü, öğretmenler ve öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Başarılarının Devamını Diledi

Kaymakam Bilici, Emirdağ Anadolu Lisesi Münazara Takımı'nın başarılarının sadece kendileriyle sınırlı kalmayacağını, aksine ilçenin ve ilin de gurur kaynağı olduğunu belirtti. Öğrencilere her daim kendilerini geliştirmeye ve yeni başarılara imza atmaya devam etmelerini tavsiye etti.

Öğrencilere Tavsiyelerde Bulundu

Kaymakam Bilici, ziyarette öğrencilere fikirlerini açıkça ifade edebilmeleri, her daim araştırma yapmaları ve hayata karşı mağlubiyet ve galibiyetlere açık olmaları gerektiği konusunda tavsiyelerde bulundu. Bu tavsiyelerin öğrencilerin hem akademik hem de kişisel hayatlarında başarıya ulaşmalarına yardımcı olacağına inandığını söyledi.