Emirdağ'a Modern Mezbaha: Başkan Koyuncu'nun Yeni Projesi

TAKİP ET

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ilçenin eksiklerini göz önünde bulundurarak hazırladığı Emirdağ Yüzyılı projelerini açıklamaya devam ediyor.

Bu kapsamda, Emirdağ'ın önemli bir eksikliği olan Mezbahane projesini duyuran Koyuncu, ilçeye kazandırılacak modern bir mezbahanenin planlarını yapıyor.

Başkan Koyuncu, Mezbahane projesinin son teknolojik alet ve ekipmanlarla donatılacağını vurgulayarak, Emirdağ'ı tarım ve hayvancılık sektöründe daha ileriye taşıyacaklarını belirtti.

Emirdağ'ı yeni dönemde birçok projeyle buluşturacaklarını ifade eden Koyuncu, "Milli ekonomimizin temeli olan tarım ve hayvancılığa Emirdağ Belediyesi olarak ayrı bir önem veriyoruz. Hayvancılık sektörünün olmazsa olmazlarından biri olan Mezbaha projesi ile ilçemizdeki önemli bir sorunu çözeceğiz. İlçemizin ihtiyacını karşılayacak şekilde küçükbaş ve büyükbaş hayvanlar için mezbahane projemizi gerçekleştireceğiz. Amacımız, vatandaşlarımızın kurban bayramı gibi önemli günlerde hayvan kesimlerini daha hijyenik ve sağlıklı bir ortamda gerçekleştirmelerini sağlamak, aynı zamanda ilçemizdeki hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın da sağlıklı bir şekilde ihtiyaçlarını karşılamalarına olanak tanımaktır" şeklinde konuştu.