Emirbaba Mahallesi Doğalgaza Kavuştu!

TAKİP ET

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, her fırsatta mahalleleri ziyaret ederek muhtarlar ve mahalle sakinleriyle bir araya geliyor. Bu ziyaretlerde talepleri dinleyen Koyuncu, alt yapı, yol, doğalgaz gibi sorunlara kalıcı çözümler üretiyor.

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesi Emirbaba Mahalle sakinleri, Emirdağ'ın bütün mahallelerini doğalgaz ile buluşturan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'ya teşekkür etmek için bir pankart hazırladılar. Emirbaba Mahallesi'ne astıkları pankartta "Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu'ya Mahallemizi Doğalgazla Buluşturduğu İçin Emirbaba Mahallesi Olarak Teşekkür Ederiz." yazıyordu. Mahalle sakinleri, pankartı asarak Başkan Koyuncu'yu karşıladılar.

Emirbaba Mahalle Muhtarı Recep Topkaya ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, vatandaşların taleplerini içtenlikle dinledi. Aynı zamanda Emirbaba Mahallesi'nde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu'nun Emirdağ'ı her alanda marka bir şehir haline getirdiğini ve mahallelerini doğalgazla buluşturduğunu hayranlıkla izlediklerini belirterek teşekkür ettiler.