Emeklilikte Adalet Derneğinin dosyası Özgür Özel'e ulaştı!

TAKİP ET

Emeklilikte Adalet İçin EMADDER tarafından Özgür Özel'e talepler dosyası sunuldu!

Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER) Genel Merkezi, 2000 yılı ve sonrasında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) çatısı altına giren vatandaşlar için daha dengeli bir emeklilik sistemi isteğiyle CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e özel bir dosya sundu.

CHP lideri Özel, dosyayı kabul ederken bu konuda yaşanan mağduriyetlerle etkin bir şekilde ilgilenerek sorunun çözümünün peşinde olacaklarına dair ifadeler kullandı.

Derneğin Başkanı Mihriban Uğurlu ve yürütme kurulu adına yapılan açıklamada, "Mağduriyetimiz konusunda her zaman destek olan Sayın Genel Başkanımızın yoğun programına rağmen bizleri kabul etmesine teşekkür ediyoruz ve başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Emeklilikte Adalet Derneği, SGK'ya bağlı kişilerin 8 Eylül 1999 sonrası karşılaştığı adaletsizliğin çözülmesi için mücadele ediyor ve bu süreçte Türkiye'nin gündeminde önemli bir yere sahip. EMADDER, derneğin Meclis ziyaretini ekrana getirdiği için Tuna Öztunç'a ve desteklerini sürekli gösteren TGRT Haber ve Genel Yayın Yönetmeni Ercan Seki'ye teşekkür ettiklerini belirtti.

Haber: Afyon Kent Haber