Ebru Sanatıyla Buluşan Şiir Dinletisi Afyonkarahisar'da Kalpleri Isıttı!

TAKİP ET

Afyonkarahisar TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, "Dilde Ebruli Şiirler Gönülde Dostane Sevgiler" adlı şiir dinletisiyle izleyicileri büyüledi. Ebru sanatıyla buluşan şiirler, aşktan vatan sevgisine uzanan duygulara dokundu.

Afyonkarahisar TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, "Dilde Ebruli Şiirler Gönülde Dostane Sevgiler" adlı unutulmaz bir şiir dinletisiyle izleyicileri büyüledi. Ebru sanatının renk cümbüşüyle harmanlanan şiirler, aşk, vatan sevgisi, insanlık ve barış gibi evrensel temalara değinerek duygulara dokundu.

Öğretmenler ve Öğrenciler Unutulmaz Bir Gösteri Sundu

Pelin KURT, Aytül DOĞAN, Fatma YİĞİT, Meral YAMAN ÜLKER, Sevda KUDAY ve okul müdür yardımcısı Ayşe UÇUR'un koordinatörlüğünde hazırlanan dinleti, Okul Müdürü Hakan Emren'in açılış konuşmasıyla başladı. Salona dolduran misafirler, ünlü Türk şairlerinin unutulmaz şiirlerini okuyan öğretmenler ve öğrencilerin etkileyici sunumlarıyla büyülendi.

Şiirlere Canlı Müzik Eşlik Etti

TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencileri'nin canlı müzik performansları, şiirlerin duygusal etkisini daha da artırdı. Aşk, ilahi aşk, sevgi, hüzün, ayrılık, vatan sevgisi, insan sevgisi, Filistin ve barış temalarıyla işlenen şiirler, izleyicileri duygu seline boğdu.

Geniş Katılımla Gerçekleşti

Dinletiye İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hayati DUMAN ve Medeni BUĞRA, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Afyonkarahisar Hattat Ahmet Karahisari Kültür Merkezi'nde gerçekleşen program, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hayati DUMAN'ın kapanış konuşması ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Ebru Sanatıyla Şiir Buluşması

Bu özel dinleti, ebru sanatının zarifliğiyle şiirin duygusallığını harmanlayarak izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi'nin bu anlamlı projesi, edebiyat ve sanata olan ilginin artmasına katkıda bulunarak, Afyonkarahisar'ın kültürel ve sanatsal değerlerine katkıda bulundu.