​​​​​​​Akif Manaf Fransa'yı Fethetti! Kitapseverler Yazarla Buluştu

TAKİP ET

Nobel Barış Ödülü adayı Akif Manaf, Fransa'daki imza günlerinde kitapseverlerle buluştu. 94 kişisel gelişim eserinin yazarı Manaf, Lyon ve Macon'da okuyucularıyla bir araya geldi. Yaratıcılık, aşk, zekâ gibi birçok konuda kitapları bulunan Manaf, sade ve akıcı anlatımıyla okurlarını kendine hayran bıraktı.

Lyon ve Macon'da Kitaplarını İmzaladı, Sohbetler Etti

Nobel Barış Ödülü adayı ve 94 kişisel gelişim eserinin yazarı Akif Manaf, Fransa'nın Lyon ve Macon şehirlerinde gerçekleşen imza günlerinde kitapseverlerle buluştu. Farklı dillere çevrilmiş eserleriyle dünya çapında geniş bir okur kitlesi bulunan Manaf, Fransa'daki okurları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Yoğun Katılımlı İmza Günleri

Lyon ve Macon'daki imza günlerinde yoğun bir katılım gözlemlendi. Okurlar, Manaf'ın kitaplarını imzalatma ve yazarla sohbet etme imkânı buldular. Kişisel gelişim alanında 94 eseri bulunan Manaf, sade ve akıcı anlatımıyla her yaştan okura hitap ediyor.

En Karmaşık Konuları Sadece Anlatan Yazar

Dünyaca ünlü yazar Akif Manaf, kitaplarında en karmaşık konuları bile sade bir dille ele alıyor. Yaratıcılık, aşk, zekâ, başarı, mutluluk, değişim, insan, devrim, hırs, şöhret, siyaset, ahlak, merhamet, aydınlanma, bilinç, anlayış, zihin, bilgelik, yol, duygu, masumiyet, kuşku, merak, kahkaha ve fanatizm gibi insana dair hemen her konuda eseri bulunan Manaf, okurlarını düşünmeye ve sorgulamaya teşvik ediyor.

Avrupa ve Amerika'daki Kitap Fuarlarında da Buluşmalar Devam Edecek

Bilgelik dolu ve farkındalık yaratan 100'e yakın eseriyle ülkemizi yurt dışında da başarıyla temsil eden Akif Manaf, yakın dönemde Avrupa ve Amerika'daki kitap fuarlarında da okurlarıyla buluşmaya devam edecek.