Dinar'da Kitapseverler 4 Gün Boyunca Kitap Günleri'nde Buluşacak

TAKİP ET

Dinar'da kitapseverler, 2. Kitap Günleri ile buluşmanın heyecanını yaşıyor. 13-16 Mayıs tarihleri arasında Belediye Kültür Sarayı'nda gerçekleşecek kitap günlerinde yazarlar ve kitapseverler bir araya gelecek.

Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu'nun da katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde Kaymakam Kemal Duru, Afyonkarahisar Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Muharrem Günay ve Dinar Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Yaşar Sağlam günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmalar yaptılar.

Kum Sanatı Gösterisi ile Renk Katıldı

Konuşmaların ardından yazar Tarkan Köylü tarafından büyüleyici bir kum sanatı gösterisi gerçekleştirildi. Kumdan yapılan eserler, izleyenleri hayran bıraktı.

Kurdele Kesildi, Fuar Açıldı

Belediye Başkanı Veysel Topçu, Kaymakam Kemal Duru, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Vurmaz ve Afyonkarahisar Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Muharrem Günay birlikte kurdele keserek fuarın açılışını gerçekleştirdiler.

Fuar Programı

Dinar 2. Kitap Günleri 13-16 Mayıs tarihleri arasında Belediye Kültür Sarayı'nda devam edecek. Fuar programında yazar imza günleri, söyleşiler, atölyeler ve paneller yer alacak. Kitapseverler, fuarda yüzlerce yayınevinden binlerce kitapla buluşma imkanı bulacak.

dinar kitap günleri