Denizli'de yasak aşk cinayeti:3 ölü

TAKİP ET

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, kendine ihanet ettiğinden kuşkulanıp onu izleyen Emin Ülker, çocuklarının şahit olduğu olayda eşi Özlem Ülker ve onun erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Yusuf Cavlak'ı bir tüfekle vurdu. Eşini ağır bir şekilde yaralayıp erkek arkadaşını öldüren Emin Ülker, daha sonra kendisini vurarak intihar etti.

Bu acı haber,  Atalar Mahallesi'ndeki bir konutta akşam saatlerinde yaşandı. Aldığımız bilgilere göre, Özlem Ülker'i aldatma konusundaki şüpheleriyle takip eden koca Emin Ülker, karısının Yusuf Cavlak ile buluştuğunu gördüğünde sinir krizine girdi. Karısı ve sevgilisinin arkasından takibine devam eden Emin Ülker, evlerine az bir mesafe kala elinde bir tüfekle ortaya çıktı.

Emin Ülker "Namusuma mı göz diktin?" diyerek ateş etmeye başladı. Olayda Özlem Ülker, kurşunların hedefi olarak göğsünden ağır şekilde yaralanırken, Yusuf Cavlak olay yerinde yaşamını yitirdi. Bu olayın ardından Emin Ülker, aynı silahla birkaç sokak ötede kendini vurarak intihar etti.

Özlem Ülker, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Hayatını kaybeden çiftin 2 ve 6 yaşlarındaki iki çocuğu ise, ne olup bittiğini anlamadan, mahalleliler tarafından korumaya alındı. Üç kişinin ölümüne neden olan bu üzgün olayda, tüm cenazeler adli tıp morguna kaldırıldı.