Denizli'de korkunç olay: Annesinin boğazını keserek öldürdü!

TAKİP ET

Denizli'den korkunç bir haber geldi. Denizli'nin Güney ilçesinde daha önceden de canına kast ettiği öğrenilen ve bu olay sonrası 2 yıl önce barıştığı annesini boğazını keserek öldürdü. Zanlı polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Denizli'nin Güney ilçesinde meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre okulda temizlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenilen 37 yaşındaki G.R 68 yaşındaki annesi Şadiye Rüzgar ile henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı.

Tartşma sonrası öfkesine hakim olamayan G.R ilk önce annesini boğmaya çalıştı. Boğma girişimi sonrası öfkesini dahada artıran oğul, baygın düşen annesinin boğazını keserek öldürdü. Sonrasında annesinin kanlar içerisindeki cansız bedenini  yorganlar ile örten G. R hiç bir şey olmamış gibi evden çıkıp motosikletine binerek olay yerinden uzaklaştı.

Gelin çığlık attı cinayet ortaya çıktı
Kayınvalidesi Şadiye Rüzgar'ın ziyaret etmek için eve gelen gelini, eve girdiğinde yaşlı bedenin üzeri örtülmüş cesediyle karşılaştı. Büyük bir şok yaşayan gelin, bağırarak çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Vatandaşlar durumu hemen 112 sağlık ekipleri ile Emniyet kolluk kuvvetlerine bildirildi. Bir müddet sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, Şadiye Rüzgar'ın vefat ettiğini belirledi.

Olay yerine gelen savcının ve olay yeri ekiplerinin ilk incelemesinin ardından yaşlı kadının cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı.

denizli denizli haber şadiye rüzgar annesinin boğazını kesti