CHP Lideri Özgür Özel: "Yeni Yılda Umudu Kaybetmeyelim, Gelecek Bizim Ellerimizde"

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, yeni yıl mesajında 2023'ün zorlu anlarını ve deprem felaketini anarak, 2024'e umutla bakma çağrısında bulundu. Özel, genç kadrolar ve daha fazla kadın yöneticilerle Cumhuriyetin 2'nci yüzyılına girildiğini belirtirken, Mart ayındaki yerel seçimleri hedef olarak gösterdi.

Umutsuzluğa Kapılmayın, Gelecek Çok Güzel Olacak

Özgür Özel, yeni yılın son gününde yaptığı açıklamada, 2023'ün büyük deprem felaketiyle hatırlanacağını söyleyerek, Ancak umutsuzluğa kapılmadan, geleceğe umutla bakmalıyız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak genç kadrolarımız ve daha fazla kadın yönetici ile Cumhuriyetin 2'nci yüzyılına giriyoruz. İlk hedefimiz Mart ayında yapılacak yerel seçimler dedi.

Çok Fazla Acılar Yaşadık

Özel, 2023 yılının beklentileri karşılamadığını ifade ederek, Cumhuriyetin 100'üncü yılında çok fazla acılar yaşadık, kazalar yaşadık, felaketler yaşadık ve şehitlerimiz oldu diye konuştu. Mehmetçiği saygıyla selamlayan Özel, yeni kayıplar yaşanmaması ve yeni şehitler verilmemesi için tedbir alınmasını beklediklerini söyledi.

Yerel Seçimlerde Hedefimiz İyi Yönetilen Şehirler

Özgür Özel, yerel seçimlere vurgu yaparak, geçen sene seçimlerde mutsuz olanları ve hayat pahalılığına karşı zorlanan herkesi Cumhuriyet Halk Partisi'nin yönettiği şehirlerde daha umutla yaşamaya davet etti. Özel, Bu iyi yönetimi herkes kendi şehrine getirebilir. 31 Mart'ta hem bu iktidara bir sarı kart göstermeye, hem de geleceğe daha umutla bakmak için iyi yönetilen Cumhuriyet Halk Partisi'nin yönettiği şehirlere ödül vermeye davet ediyoruz şeklinde konuştu.

Gençlere Sesleniyorum: Asla Umutsuzluğa Kapılmayın

Özgür Özel, mesajında gençlere de hitap ederek, umutsuzluğa kapılmamalarını ve geleceğin güzel olacağını vurguladı. Türkiye'nin gençlerinin dünya gençlerine özgü bir geleceği hak ettiğini söyleyen Özel, Bu güzel ülkeyi gençlerimize yakışır bir ülke haline getireceğiz dedi. Mesajını tamamlarken, tüm vatandaşların yeni yılını kutlayarak, 2024'e umutla bakmalarını diledi.