Burcu Köksal, Dinarlı Hemşehrileriyle Buluştu

TAKİP ET

Ankara'da yıllardır TBMM'de Afyonkarahisar için mücadele veren CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, belediye başkanlığına adaylık sürecinde Dinar ilçesinde görev yapan meslektaşları ve hemşehrileriyle bir araya geldi.

Gerçekleştirilen bir dizi ziyaretin ardından yapılan açıklamada Köksal, Dinar'ın yerel yönetimini üstlenmek için hemşehrilerinden destek beklediğini ifade etti.

Meslektaşlar ve Halkla Buluşma

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Av. Burcu Köksal, beraberindeki CHP heyeti ile birlikte çeşitli meslek grupları ve dernekleri ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Ziraat Odası, Emekliler Derneği, Muhtarlar Derneği, Ayakkabıcılar Odası, Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası, Kahveciler ve Çay Ocakları Odası, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası gibi önemli kuruluşlar Köksal'ı ağırladı.

Hazır ve Kararlılık Mesajı

Başkan adayı Köksal, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, hemşehrilerinin kendisine olan güvenine inandığını ve şehrin yönetimini emanet edeceklerine inandığını belirtti. Türkiye'nin genel sorunlarına dair çözüm önerilerini paylaşan Köksal, Afyonkarahisar'a hizmet etme noktasında kararlılık mesajı verdi.

İstişare ve Katılımcı Yönetim

Köksal, yerel yönetimde muhtarların görüş ve eleştirilerinin önemine vurgu yaparak, karar alma süreçlerinde istişareye büyük önem vereceklerini ifade etti. Ayrıca, demokratik bir yönetim anlayışıyla, mahallelerin yönetimine muhtarların etkin katılımını sağlayacaklarını belirtti.

Hazırız, Birlikte Yöneteceğiz

Afyonkarahisar'a adanmış bir ömrünün olduğunu vurgulayan CHP Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, halkın taleplerine karşı duyarlılık göstererek, üreten, gelişen ve büyüyen bir Afyonkarahisar için çalışacaklarını söyledi. Hemşehrilerinden aldığı destekle Belediye Başkanı seçildiğinde ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, adil bir şekilde hizmet edeceğine olan inancını dile getirdi.