Bolvadin'de Hıdırellez Şenlikleri Coşkusu Başlıyor!

TAKİP ET

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, 5-6 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Hıdırellez şenliklerinin dolu dolu geçeceğini müjdeledi. Yöresel lezzetlerin yarışacağı etkinlikte, ünlü sanatçı Hüseyin Kağıt da sahne alacak.

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, 5-6 Mayıs tarihlerinde Horan Parkı'nda düzenlenecek olan Hıdırellez şenlikleri için heyecanla hazırlandıklarını belirtti. Şenlik kapsamında, yöresel lezzetlerin yarışacağı bir etkinlik düzenlenecek. Baharın tadını en iyi şekilde yansıtan İlibada (Labada) yarışmasında birincilik için mücadele edecek olanların jüri kararıyla belirleneceğini ifade etti. Ayrıca, yarışmanın birincisine çeyrek altın, ikinci ve üçüncüye ise Mansiyon ödülü verileceğini açıkladı.

5 Mayıs Pazar günü Horan Parkı'nda çocuk müzikali etkinlikleriyle gün boyu coşku yaşanacak. 6 Mayıs Pazartesi günü ise saat 21.45'te Bolvadin Çarşı Merkezi'nde Hüseyin Kağıt hayranlarıyla buluşacak. Hem müzik ziyafeti hem de bolca eğlence sunacak olan etkinlik, Bolvadin halkını bekliyor