Bodrum'da Şok Edici Cinayet: Rus Anne ve Kızının Cesetleri Bulundu

TAKİP ET

Bodrum'un turistik ilçesi İçmeler mevkiisinde dün akşam saatlerinde yaşanan üzücü bir olayla sarsıldı.

Bodrum'da bir arazide, Rus uyruklu anne ve kızına ait olduğu değerlendirilen 2 ceset bulundu. Olayın detayları polis ekipleri tarafından incelenirken, cesetlerin Muğla 911 Arama Kurtarma ekiplerinin de katılımıyla bulundukları yerden çıkarıldığı belirtildi.

Olay Yerinde İnceleme ve Cesetlerin Durumu

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, İçmeler mevkiisinde arazi üzerinde bulunan 2 cesedin çarşafa sarılıp iple bağlanmış halde olduğunu tespit etti. İlk incelemelerde bir cesedin kayanın arkasına gizlenmiş, diğerinin ise arazi üzerinde bulunduğu belirlendi. Muğla 911 Arama Kurtarma ekiplerinin yardımıyla cesetler, Bodrum Belediye Cenaze Hizmetleri aracına taşındı.

Kimlikleri Belirlendi: Rus Anne ve Kızı

Yapılan araştırmalar sonucunda cesetlerin, öldürülen Rus uyruklu Irina Dvizova (42) ile 15 yaşındaki kızı Dayana Dvizova'ya ait olduğu belirlendi. İkilinin Bodrum'da yaşadığı ve birkaç gün önce kaybolduğu öğrenildi. Yakınları, kayıp başvurusunda bulunduktan sonra, evlerine giderek kan izleri bulmaları üzerine polise bilgi verdi.

Cinayetin Ardındaki Şüpheler

Çifte cinayetle ilgili soruşturma sürerken, kadının eski eşi üzerinde yoğunlaşan şüpheler dikkat çekiyor. Bilgilere göre, cinayetten sonra yurt dışına çıktığı tahmin edilen eski eşin, olayla doğrudan ilişkisi olup olmadığı araştırılıyor.