Birleşim Mühendislik, Çukurova Havalimanı Projesi İçin Yeni Sözleşme İmzaladı

TAKİP ET

Ankara - Birleşim Mühendislik, Erde Mühendislik A.Ş ile birlikte Çukurova Havalimanı Projesi'nde mekanik ve elektrik tesisat işleri için toplam 163.388.304 TL değerinde yeni bir iş sözleşmesi imzaladı.

Birleşim Mühendislik Isıtma Soğutma Havalandırma Sanayi ve Ticaret A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, bağlı ortaklığı Erde Mühendislik A.Ş ile Favori Çukurova Havalimanı İşletmeciliği A.Ş arasında Çukurova Havalimanı Projesi kapsamında yeni bir iş sözleşmesi imzalandığını duyurdu.

Sözleşme Detayları

Yapılan açıklamaya göre, sözleşme kapsamında Birleşim Mühendislik, mekanik tesisat işleri için 2.000.000 avro + KDV, Erde Mühendislik ise elektrik tesisat işleri için 2.300.000 avro + KDV olmak üzere toplamda 4.300.000 avro + KDV tutarında sözleşme imzaladı. Sözleşme bedeli güncel kurla toplam 163.388.304 TL olarak belirlendi.

Toplam Proje Değeri

Bu yeni sözleşme ile birlikte, Çukurova Havalimanı Projesi'nde Birleşim Mühendislik ve bağlı ortaklığının imzaladığı mekanik ve elektrik işleri sözleşmelerinin toplam değeri, daha önce imzalanan sözleşmelerle birlikte güncel kurla (KDV dahil) toplam 984.852.134 TL'ye ulaştı. Proje süresi ise 3 ay olarak planlandı.